11:45

UNIK utveckling

Referat: WT 2010 - UNIK utveckling

En härlig bandydag med -10 grader och stenhård is, och utan snöfall!
Laget började bra och höll bollen inom laget. WT backade hem och väntade på våra anfall. Tyvärr föll vi in i deras tempo och kom ner i ett långsammare tempo. I 14e minuten tog WT ledningen med 1-0. Vi fortsatte spela bra och i 25e minuten fick vi en straff som Gustav satte. Sen hände inte så mycket mer i den halvleken ....
Andra halvlek hann knapp starta förrän WT gjorde 2-1 i 3e minuten. Vi försökte öka tempot med snabbare passningsspel och dom gånger det fungerade hade WT svårt att hänga med. Våra åkare fick ta emot många slag på vägen och det var tur att ingen blev allvarligt skadad! Inte helt rättvist var det WT som gjorde nästa mål till 3-1 i 37e minuten. Christian satte 3-2 på frislag i 38e minuten. WT svarade snabbt med 4-2, även det på frislag, i 39e sedan vi missat att ställa muren. Martin gled igenom på ett smörpass från Johan och satte 4-3. I 46e minuten fick vi en straff som missades. Men i röran som uppstod på returen lyckades Gustav trycka in 4-4 vilket också blev slutresultatet. Starkt gjort av killarna att kämpa till slutet och fick rättvist med sig en pinne.

Laget: Mange (MV), JO, Markus, Sverre, Jonas, Gustav, Johan, Jonas, Emil, Anton, Martin, Erik och Christian

Målskyttar: Gustav 2, Christian och Martin 1 var